Новини Проекти Помогни Контакти

Фондация "Право на детство"

“Жени във възход”

20.02.2023 г.

Предоставяме възможност да се запознаете с обучителни материали

Като част от проекта “Жени във възход” ви предоставяме възможност да се запознаете с обучителни материали, разработени за нискоквалифицирани жени в уязвима ситуация и да участвате в онлайн среща, на която да дадете своята обратна връзка като професионалист.
 
Относно обучителните материали - разработени са 5 интерактивни курса за микрообучение и 12 експериментални семинара, всички те са свързани с измеренията на глобалната компетентност. Необходимо е да се запознаете с тяхното съдържание преди онлайн срещата.
 
Курсовете са дигитализирани и можете да ги разгледате тук. Платформата има превод на български език. Необходимо е да се регистрирате, бутон за регистрация ще намерите горе в дясно като влезете на сайта.
 
За да участвате в онлайн срещата и да дадете своята обратна връзка е необходима предварителна регистрация
 
Накратко за проекта - той има за цел да даде възможност и да повиши уменията на нискоквалифицирани жени в ситуации на уязвимост, за да станат по-компетентни в световен мащаб и следователно да повиши тяхното социално и трудово включване. Също така проектът е насочен към повишаване на уменията на професионалисти, като ги подготвя с глобално компетентни и основани на пола дигитални инструменти и методологии за менторство, за да подобрят работата си с нискоквалифицирани жени в ситуации на уязвимост и да ги подкрепят повече.
 
Консорциумът се състои от партньори от България, Испания, Португалия, Гърция, Италия, Турция.
 
Допълнителна информация за проекта можете да намерите тук

Актуално

Фондация "Право на детство" стартира проект "New Future"

Проекта се реализира в партньорство с организации от Германия, Австрия и Португалия

научи още


Проект "UPCOMING WOMEN"

Партньорите в проект "UPCOMING WOMEN" успешно завършват последните планирани активности.

научи още


UPCOMING WOMEN PROJECT

Споделяме с вас безплатни микрообучителни курсове, експериментални уъркшопи и менторска програма, създадени да подкрепят жени по целия свят.

научи още


Фондация "Право на детство" - Всички права запазени / 2023 г.