“Жени във възход”

Предоставяме възможност да се запознаете с обучителни материали
Като част от проекта “Жени във възход” ви предоставяме възможност да се запознаете с обучителни материали, разработени за нискоквалифицирани жени в уязвима ситуация и да участвате в онлайн среща, на която да дадете своята обратна връзка като професионалист.
 
Относно обучителните материали - разработени са 5 интерактивни курса за микрообучение и 12 експериментални семинара, всички те са свързани с измеренията на глобалната компетентност. Необходимо е да се запознаете с тяхното съдържание преди онлайн срещата.
 
Курсовете са дигитализирани и можете да ги разгледате тук. Платформата има превод на български език. Необходимо е да се регистрирате, бутон за регистрация ще намерите горе в дясно като влезете на сайта.
 
За да участвате в онлайн срещата и да дадете своята обратна връзка е необходима предварителна регистрация
 
Накратко за проекта - той има за цел да даде възможност и да повиши уменията на нискоквалифицирани жени в ситуации на уязвимост, за да станат по-компетентни в световен мащаб и следователно да повиши тяхното социално и трудово включване. Също така проектът е насочен към повишаване на уменията на професионалисти, като ги подготвя с глобално компетентни и основани на пола дигитални инструменти и методологии за менторство, за да подобрят работата си с нискоквалифицирани жени в ситуации на уязвимост и да ги подкрепят повече.
 
Консорциумът се състои от партньори от България, Испания, Португалия, Гърция, Италия, Турция.
 
Допълнителна информация за проекта можете да намерите тук